Gillar du ekonomi, service och kundrelationer?

Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut byggmaskiner, anläggningsmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial. Vi växer och söker nu dig som vill bidra till vårt team!

Din arbetsdag

Vi befinner oss i en gynnsam tillväxt och behöver nu förstärka vårt team med en ekonomiansvarig. Som ekonomiansvarig hos oss på Vernum Maskin kommer du att få ett mycket omväxlande och roligt jobb! Du kommer att bli en viktig medarbetare i vår fortsatta tillväxt.

Din arbetsdag kommer att bestå av självständigt löpande ekonomiarbete samt effektivisering av arbetssätt:

 • löpande redovisning
 • kund- och levreskontra
 • moms
 • skatter
 • lagerjusteringar
 • maskinavskrivningar
 • månadsbokslut
 • avtal
 • löner 
 • kund och leverantörskontakter
 • allehanda övriga administrativa sysslor i verksamheten

Rollen innehåller övervägande ekonomifrågeställningar men även andra administrativa sysslor samt kontakter med kunder förekommer. Du behöver ha B körkort, grundläggande datavana, samt god svenska i tal och skrift. 

Vem är du

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina erfarenheter och personliga egenskaper! Du har minst 5 års erfarenhet inom redovisning och självständigt ekonomiansvar. Det är meriterande om du har arbetet med ägarledda bolag eller som redovisningskonsult.

För att trivas i denna roll behöver du vara noggrann, självständig och ansvarstagande. Andra egenskaper vi värdesätter är din integritet i kombination med att kunna vara både serviceminded och kravställande.

Varför Vernum Maskin

Som medarbetare hos oss kommer du att bli en del av vårt tighta team på 8 personer och vi är specialister på hög servicegrad och tillgänglighet för våra kunder. Vi lever efter mottot "rätt maskin på rätt plats spar tid och ger en bättre arbetsmiljö". Vernum Maskin är ett entreprenörsdrivet företag, med familjär känsla. Vi är måna om varandra och har en fin gemenskap.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, hör av dig omgående till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Vernum Maskin. Du kan nå mig på mail johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66. Vi  kommer att tillsätta tjänsten snarast möjligt, och vi genomför löpande urval. Den sista ansökningsdagen är den 25 augusti. 

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/64
Kontakt
 • Johanna Andersson, 0702 72 62 66
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-08-20

Tillbaka till lediga jobb