EISS Rekrytering

Vill du vara en del av ett vinnande team och utvecklas i en spännande organisation där du får vara med och utveckla bostadsprojekt och bearbeta byggmarknaden som leder till affärer? Vill du bygga relationer och ha en avgörande yrkesroll? Då är detta tjänsten för dig!

OBOS Koncernen befinner sig i ett expansivt skede och tar sig an framtidens utmaningar genom att utveckla och stärka våra affärsområden. Vi ska fortsätta att forma Sverige som samhällsutvecklare och öka vår närvaro på bostadsmarknaden. Detta genom ett ökat fokus på projektutveckling och markförvärv och egenutvecklade bostadsrättsprojekt. Nu behöver vi förstärka projektutvecklingsorganisationen med en Projektutvecklare till region Nordost, gärna med placering i Västerås, men andra orter kan också vara aktuella såsom Eskilstuna.

Hur ser din arbetsdag ut?

Dina ansvarsområden som Projektutvecklare är många och du arbetar kontinuerligt med att följa projekten steg för steg. Som Projektutvecklare bearbetar du marknaden mot privata markägare samt kommuner för att kunna utveckla olika typer av bostadsprojekt. Du utvecklar projekt från ax till limpa, från markförvärv till att bygget är slutbesiktigat och slutavräknat.

Projektutvecklarens arbetsuppgifter handlar om att skapa mark- och bostadsprojekt och genomföra dessa från idé till försäljning. Du ansvarar tillsammans med erfarna Projektutvecklare för att projekten följer företagets rutiner, söker efter intressant mark, bygger relationer och bearbetar intressenter såsom kommuner, myndigheter, markägare, underentreprenörer och andra potentiella kommersiella samarbetspartners. Tillsammans med Affärsutvecklare och Projektledare arbetar ni för att rätt förutsättningar finns gällande detaljplaner, bygglov, myndighetsbeslut, etc. Vidare arbetar Projektutvecklaren med upprättande av köpekontrakt, exploaterings- och markanvisningsavtal samt samarbetsavtal. Du ansvarar även för att sondera terrängen av potentiella inköp av tomtmark där byggstart ligger längre fram i tiden.  

Vem trivs här?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning som ingenjör eller ekonom och med erfarenhet av branschen, gärna inom styckeshusförsäljning. Tidigare erfarenhet inom fastighetsutveckling/förvaltning och detaljplanefrågor meriteras. Du ska ha ett driv för att säkerställa och hantera projekt på bästa sätt. Du kommer tillsammans med erfarna projektutvecklare arbeta med försäljning, förhandlingar och räkna på vad som är gynnsamt för verksamheten. Du trivs i rollen som kommunikatör och i en ansvarsfull roll som du får möjlighet att växa in i. Tjänsten kräver noggrannhet och planering för att uppnå maximal effektivitet.

Som person är du:

  • Affärsmässig och motiveras av kontaktskapande.
  • Bra på att skapa goda relationer och vårda dessa.
  • Kreativ när det gäller att generera nya affärsmöjligheter.
  • Strukturerad med god ordning och reda.
  • Förtroendeingivande och har både goda ledar- och säljegenskaper.
  • Ansvarsfull och jobbar bra såväl med kollegor i ditt arbetslag som med självständiga uppgifter.
  • Levererar även under tidvis hög arbetsbelastning.
  • En person som sätter laget före jaget.

Du har dessutom en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Allmänna datorkunskaper är inga problem för dig och du kan snabbt sätta dig in i nya affärssystem. B-körkort är krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi?

Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen; vi satsar dessutom på att medarbetarna ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra medarbetare. Koncernen har varit med och format Sverige i 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetent och ansvarsfulla medarbetare. Koncernen är i en tid av optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på OBOS. Du kan nå mig på johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-726266. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 31 juli 2019.

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se



Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Rak månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Eskilstuna
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/47
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702 72 62 66
Publicerat 2019-06-13
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Tillbaka till lediga jobb