Vill du vara med på vår resa mot framtiden?

KL Industri växer och vi söker därför ytterligare Innesäljare som ska arbeta på vår marknads- och försäljningsavdelning. Som Innesäljare hos oss kommer du att arbeta med marknadsledande produkter i ett företag som satsar på kvalité och ny teknik!  

KL Industri AB är Nordens ledande leverantör av nätstationer i plåt och betong för sekundär distribution i  mellanspänningsnätet. Härtill kommer egna mellanspännings- och lågspännings utrustningar. Bolaget har egen säljorganisation i Sverige och Finland och har ett tätt samarbete med vårt Norska systerbolag Møre Trafo AS. Modularitet, Flexibilitet och Design är ledande egenskaper i våra nätstationer. Förutom dessa egenskaper så är Kvalitet och Säkerhet en mycket viktig del i slutprodukten ut till våra kunder. Vi investerar ständigt i ny kunskap, ny teknik och nya maskiner för att ligga i framkant.

Om rollen

Som Innesäljare på KL Industri kommer du att bli en del av vår marknads- och försäljningsavdelning. Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam med höga mål och ambitioner som tillsammans arbetar för att ge KL Industris kunder support och service i världsklass. I dagsläget håller vi på och utvecklar säljorganisationen och satsar mycket på vår tekniska kunskap, och att skapa resultat genom långsiktiga relationer med våra kunder. Du kommer främst att möta kundgrupperna Kraftbolag, Entreprenörer & Föreskrivande Led.

Din uppgift blir att supportera och bearbeta våra kunders förfrågningar, vilket innebär att du på ett konsultativt sätt kommer med förslag på tekniska lösningar inom våra affärsområden. Du bearbetar förfrågningar med målet att skapa det bästa erbjudandet till våra kunder, mestadels genom anbud. Du identifierar kundernas behov och arbetar med att skapa goda affärsmöjligheter på kort och lång sikt. Arbetet präglas av att skapa goda långsiktiga relationer, både internt och externt, med en hög servicenivå i fokus.

Om dig

Vi söker dig med en utbildning eller en teknisk bakgrund inom elkraftsområdet, och med några års erfarenhet av projektledning eller tidigare supportfunktion inom kraftteknik. Du är affärsmässig och har en mycket god kommunikativ förmåga, har lätt för att skapa nya kontakter och samarbetar med andra på ett öppet, prestigelöst sätt. Vi tror att du är resultatorienterad som person och är ansvarstagande och självständig i ditt arbete. Du är van att arbeta i affärssystem samt kan uttrycka dig väl i Svenska och Engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Om KL Industri

KL Industri ingår i norska koncernen Møre Electric Group AS och har huvudkontor och produktionsanläggning i Finspång med 150 anställda. KL Industri har en egen säljorganisation i Sverige och Finland och har ett tätt samarbete med det norska systerbolaget Møre Trafo AS. Försäljningsavdelningen är i ett intressant skede där vi tillsammans arbetar med nya mål och arbetssätt. Om du är rätt person kommer du att ha goda möjligheter utvecklas och vara med på vår resa mot framtiden!

Placeringsort är Finspång eller Nyköping. Läs gärna mer om företaget på www.klindustri.se

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på KL Industri. Du kan nå mig på mia.neander@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Sista ansökningsdag är den 15 november 2018. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. ÖK
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Nyköping
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/64
Kontakt
  • Mia Neander, 0702 43 90 56
Publicerat 2018-10-26
Sista ansökningsdag 2018-11-15

Tillbaka till lediga jobb