Driven med erfarenhet kvalitetsarbete inom industrin?

Nu söker vi en Kvalitetsansvarig inom produktion och logistik till BE Group i Norrköping! BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Din roll

BE Groups lager- och produktionsenhet i Norrköping lagerhåller samt vidareförädlar material genom kapning, skärning, CNC-bearbetning, blästring och målning. Som Kvalitetsansvarig arbetar du med kvalitetsutveckling inom områdena lager, produktion, transport och leverantörer. Ditt uppdrag blir att säkerställa att arbetet bedrivs inom ramen för relevanta kvalitetsstandarder i branschen. Du driver ditt arbete självständigt och initierar effektiviseringar och förbättringar i verksamheten i samarbete med våra personal, produktionsledare och arbetsledare.

I rollen arbetar du med befintliga kundärenden i form av reklamationer och dokumenterar samt utreder dem. Vid reklamationer eller avvikelser genomför du grundorsaksanalyser och tillsammans med vår personal vidtar nödvändiga åtgärder för att nå önskade förbättringar. Vidare är du kontaktperson för våra större kunder och arbetar strukturerat med uppföljning och rapportering mot dessa.

Som Kvalitetsansvarig arbetar du även proaktivt genom att vara ute i verksamheten för att upptäcka potentiella riskmoment och områden som kan förbättras. Du analyserar och kommer med förslag och åtgärder till berörda personer på företaget. I rollen ansvarar du för att vårt dokumenthanteringssystem används och utvecklas, samt driver FMEA-arbetet inom produktion och logistik. Vidare är du behjälplig i intern- och externrevisioner, genomför kapabilitetsstudier och jobbar med att utbilda/coacha kollegor i frågor gällande kvalité. Du rapporterar till HSEQ-chef på bolaget.

Om dig

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 5 års erfarenhet i en liknande roll inom produktion och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har en mycket god system- och datavana och arbetar obehindrat i Officepaketet samt besitter goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du är van att jobba med analys och har erfarenhet av effektivisering- och förbättringsarbete sedan tidigare.

Vi tror att du har ett stort driv och genuint intresse för människor och produktion. Som person är du kommunikativ och att arbeta strukturerat är för dig en självklarhet. Du är rak och tydlig, noggrann samt har en mycket god social kompetens och förmåga att få med dig människor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om företaget

BE Group är ett ledande handels- och serviceföretag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. 

Med gedigen kompetens och effektiva processer inom inköp, logistik, och produktion erbjuder vi lagerförsäljning, produktionsservice och direktleveranser till våra kunder utifrån deras specifika behov av stål- och metallprodukter.

Kunderna finns framför allt inom tillverknings- och byggindustrin i Sverige, Finland och Baltikum.

Vi erbjuder en trygg anställning på ett företag som satsar på kvalitet och ledarskap. I Norrköping finns vi i väl anpassade lokaler strax utanför citykärnan. Välkommen till oss!

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på BE Group. Du kan nå mig via mail mia.neander@eissrekrytering.se eller via telefon 0702-439056. Sista ansökningsdag är 22 december 2022. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/204
Kontakt
  • Mia Neander, 0702439056
Publicerat 2022-11-22
Sista ansökningsdag 2022-12-22

Tillbaka till lediga jobb