Vill du vara med på vår resa?

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök, med visionen att vara restaurangens bästa partner. För att leva upp till den behöver vi fler duktiga kollegor! Är du en analytisk person med ett gott affärssinne som vill utvecklas inom inköp? Då har du kommit rätt! Vi söker nämligen en Varuförsörjare till vår varuförsörjningsorganisation i Norrköping som ska jobba med operativt inköp till våra fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad! 

 

Din roll

Som Varuförsörjare ansvarar du för att vi håller rätt nivå på servicegraden till våra kunder för ett visst tilldelat sortiment. Du ingår i gruppen Kött & Chark där dina främsta uppgifter innefattar att dagligen köpa in i huvudsak kylda kött & charkartiklar till Martin & Serveras lager, från de leverantörer du ansvarar för. I rollen arbetar du engagerat med att kommunicera inköpsorder samt analysera och följa upp nyckeltalen som t.ex servicegrad, inkurans och omsättningshastighet. Du utför prognos- och planeringsarbete för produktslag kött & chark samt följer upp och vidtar åtgärder så att leveranserna från leverantör sker i rätt tid och på rätt sätt. Arbetet innebär ansvar även för fakturakontroll och bevakning av krediteringar inom ditt ansvarsområde och i det dagliga arbetet kommer du att ha ett tätt samarbete med både interna och externa kontakter. Interna kontakter är förutom inom den egna organisationen framförallt med sälj, sortiment & inköp, kundtjänst och våra varumottagningar. De externa kontakterna är i huvudsak med våra leverantörer. Du rapporterar till Gruppchef Varuförsörjning Kött & Chark. Tjänsten är placerad i Norrköping och resor i tjänsten kan förekomma.

 

Din profil

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller kompetens och erfarenhet som bedöms som likvärdig. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet gärna inom inköp. Du har goda kunskaper i Officeprogrammet och då framför allt i Excel. Har du erfarenhet av operativa affärs- och prognossystem eller produktkännedom och erfarenhet av AWR ser vi detta som mycket meriterande. För denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror därför att du som person är noggrann, strukturerad och ansvarstagande med en stark egen drivkraft samt att du har en analytisk förmåga. Arbetsuppgifterna ställer krav på affärsmässighet och kreativitet och du drivs därför av utmaningar och av att överträffa uppsatta mål. Du tillämpar ett metodiskt arbetssätt och trivs i en miljö med högt tempo. Slutligen är du en god kommunikatör i både tal och skrift, på svenska såväl som engelska, som med lyhördhet och social förmåga kan skapa och bibehålla goda relationer med såväl externa som interna kontakter.

 

Varför Martin & Servera? 

På Martin & Servera får du ta del av uppskattade personalförmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag som kan användas till tex träningskort eller massage, en uppskattad frukost/lunchsubvention samt tillgång till gym. Att hela tiden sträva efter att bli bättre är högt prioriterat hos oss – det gör vi genom att utmana varandra, visa mod och omtanke och varje dag måna om att ha kul på jobbet! Du får förmånen att hamna bland härliga kollegor som stöttar varandra och som gemensamt bidrar till en god arbetsmiljö. Hos oss har du möjlighet att utvecklas, såväl som på det personliga planet och i din yrkesroll! 

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att vår alkohol- och drogpolicy efterlevs utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

 

Om Martin & Servera 

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi levererar dagligen färskvaror, livsmedel, restaurangutrustning och tjänster till restauranger, kaféer, barer och storkök över hela Sverige. Martin & Servera Logistik AB är navet för merparten av produkttransporterna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag mer än 6 000 leveranser till våra kunder runt om i landet. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö. Vi är ca 470 medarbetare i Norrköping.

Inom Martin & Servera Logistik AB finns varuförsörjningsorganisationen som hanterar ett sortiment med drygt 45 000 artiklar och varje år köper in varor för ca 10 miljarder kronor. Varuförsörjningens uppdrag är att optimera tillgängligheten av varor för att tillgodose våra kunders behov och krav, samt möjliggöra en effektiv lagerhantering genom ett optimerat flöde in till och mellan våra lager. Funktionen består av ca 50 medarbetare i Halmstad, Norrköping och Årsta.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Martin & Servera. Du kan nå mig på mail lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller 070-266 07 86. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 12 oktober 2022. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/151
Kontakt
  • Lajla Dzebic, 0702660786
Facklig företrädare
  • Roger Lönn, Unionen, 0761199835
Publicerat 2022-08-12
Sista ansökningsdag 2022-10-12

Tillbaka till lediga jobb