Vill du arbeta med samhällsutveckling?

Vill du vara med och utveckla Finspångs kommun? Är du intresserad av att arbeta i en bred projektledarroll? Nu söker vi en kollega till avdelningen Projekt & Utveckling som stöttar verksamheten med olika tekniska projekt, framförallt inom fjärrvärme och VA. Låter det intressant? Varmt välkommen till oss!

Om rollen

Som Projektledare på Finspångs Tekniska kommer du att få en betydelsefull roll där du tillsammans med kollegor driver olika projekt på uppdrag av verksamheten. Ditt område blir främst inom fjärrvärme och VA, med fokus på underhåll och utbyggnad av distributionsnäten i Finspångs kommun. Du arbetar med projektering, planering och samarbetar med vår entreprenadavdelning i utförandet av projekten. Du arbetar med kalkyler, håller i projektmöten och är ute för att följa upp de anläggningsarbeten vi har igång.

På Finspångs Tekniska arbetar du i nära samarbete med andra funktioner, och i rollen kan du även få ansvara för andra typer av projekt, exempelvis att sätta upp laddstolpar i kommunen eller att driva systembyten internt. Vidare har du ett helhetsansvar för dina projekt och ansvarar för budget, planering, genomförande och uppföljning.

Rollens bredd gör att du får många kontaktytor både internt och externt. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra verksamhetschefer samt andra stödfunktioner i företaget så som inköp och marknad, men även ha täta dialoger med underleverantörer som används i olika projekt.

Om dig

Vi söker dig som vill anta rollen som Projektledare och har ett intresse för teknik, främst VA och fjärrvärme. Vi ser positivt på om du har erfarenhet inom området eller har en relevant  eftergymnasial utbildning inom bygg och anläggning. Då du kommer att ta dig runt i kommunen behöver du inneha B-körkort, ha goda kunskaper i Officepaketet samt uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du självständig, drivande och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har ett tekniskt intresse och har är van att kommunicera med både operativa och strategiska nivåer i ett företag. I denna rekrytering sätter vi ett stort värde i personliga egenskaper!

Om Finspångs Tekniska

Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla medborgare i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & återvinning, Fjärrvärme, Vatten & avlopp, Gator & utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt! Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 70 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar.

Låter det intressant?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå mig på 0702-43 90 56 eller mia.neander@eissrekrytering.se. 

Vi kan inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 13 oktober 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/83
Kontakt
  • Mia Neander, 0702439056
Publicerat 2022-09-15
Sista ansökningsdag 2022-09-27

Tillbaka till lediga jobb