Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen?

Profilservice.se hjälper företag, destinationer och sportklubbar att skapa lönsamhet och starkare varumärke genom att utveckla deras egna merchandise. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter, och driver även ett stort antal webbshoppar åt våra kunder. Vår ambition är att revolutionera destination- och sportbranschen och nu söker vi en ny stjärna till vårt växande säljteam som kommer fokusera på skidanläggningar och destinationer i Sverige och Europa.

Din arbetsdag

Rollen som Account Manager på Destinations & Sports innebär att du kommer bearbeta nya och existerande destinationer. Det här uppdraget kan bli ditt drömjobb, om du älskar att hjälpa destinationer att utveckla sitt varumärke. Vårt uppdrag är att ta fram unika kollektioner åt våra kunder med en säljande design som de sedan kan sälja vidare till sina besökare, medlemmar eller andra intressenter. Vi tror att det fysiska mötet är en framgångsfaktor inom vår avdelning, vilket innebär en hel del resande. Med en stark och proffsig organisation i ryggen kommer du att vara länken mellan kunden, vår designavdelning, produktion och logistik för att ha de bästa förutsättningarna att fokusera på försäljning. 

På Profilservice.se vill vi skapa en god och långsiktig relation med våra kunder när vi ska växa både på den nationella och internationella marknaden. Därför lägger vi stor vikt vid att vårda och förvalta både nya som befintliga kundrelationer. 

Tjänstens placeringsort är i Linköping, men för rätt person finns även möjlighet till arbete på distans eller på något av våra andra kontor. 

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning med större budgetansvar och mot sport, mode eller retailbranschen. Du har kunskap i komplex konceptförsäljning, med god förmåga att visualisera mervärde för kunden. Meriterande om du har god förståelse för affärssystem och är van att jobba strukturerat i system, t.ex. Visma Business.

Det är en självklarhet för dig att genom en säljande inställning skapa positiva och härliga kundmöten där ditt driv är en framgångsfaktor. Du är noggrann och lyhörd med ett affärsmässigt tänk som resulterar i en lyckad affär. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, meriterande med tyska, finska, franska eller italienska. Vidare tror vi att du har ett öga för det estetiska och uppskattar god grafisk design.

För denna tjänst är körkort ett krav. 

Om oss

Profilservice.se ingår i koncernen Zollner Group AB. Vi hjälper vi våra kunder att på ett enkelt sätt ta fram kundunik merchandise, arbetskläder och souvenirer. Vår styrka är engagerad personal, smarta inköpskanaler, egen produktion samt en hög grad av automatisering och digitalisering. Vi har en mycket trevlig arbetsmiljö och engagerade medarbetare, vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. De senaste tre åren har vi ökat vår omsättning från 70 mkr till över 200 mkr och personalstyrkan har dubblerats under samma tid. Vi fortsätter att växa, såväl organiskt som genom företagsförvärv och annonserar nu flera tjänster inom försäljning.

I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra ca 70 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.profilservice.se

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Profilservice.se. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 14 februari 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Rak månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/155
Kontakt
  • Mira Möller, 0702729379
  • Johanna Andersson, 0702 72 62 66
Publicerat 2021-12-23
Sista ansökningsdag 2022-02-14

Tillbaka till lediga jobb