Vill du bidra med din kompetens på en trygg arbetsplats?

Himmelsta Byggentreprenad arbetar med totalentreprenader, byggservice och ombyggnationer i Norrköping med omnejd. Verksamheten präglas av kvalitet i genomförande och en hög servicenivå, där förmågan att lyssna på kundens krav och önskemål är en förutsättning för goda affärer. Vi har tidigare verkat under namnet Byggentreprenören, och när vi i februari 2019 slog samman verksamheterna Byggentreprenören Service och Byggentreprenören Entreprenad så passade vi på att byta namn till Himmelsta Byggentreprenad AB. Nu söker vi dig som vill bli en del av vår gemenskap!

Din arbetsdag

Som Platschef hos oss på Himmelsta är du direktrapporterande till VD och ansvarar för att dina projekt har tillräckliga resurser. Ditt uppdrag i byggprojektet är att säkerställa dess utförande, budget, tidsplanering, kvalitet, miljö samt arbetsmiljö.  

Mer i detalj arbetar du med att styra, koordinera och följa upp medarbetare och underentreprenörer i projekten samt ansvarar för att nödvändig information och dokumentation når dem. I projektet har du arbetsmiljöansvar och leder möten och skyddsronder. Du ansvarar för att ÄTA dokumenteras, godkänns samt genomförs i enlighet med överenskommelse med kund. 

Du arbetar kontinuerligt med prognoser gällande kostnader, tid och kvalitet och redovisar prognoserna för VD. 

Ditt övergripande uppdrag är att utföra projektet på ett sådant sätt att det säkerställer en nöjd kund, att vi uppnår projektets mål som är definierade i kontraktet, såsom budget samt övriga åtaganden som följer med projektet. Sist men inte minst bygger du upp relationen med vår kund och bidrar till att Himmelsta får en nöjd kund vid projektets avslut!

Vem är du?

Som person är du en god ledare, målmedveten och har ett starkt fokus på medarbetare, kunden och affären. Vi tror vi att du är öppen, prestigelös och social. Vi tror också att du är en lagspelare som engagerar dig i våra andra affärsområden och uppskattar en dos av humor.

Varför Himmelsta?

Vi är stolta över att verka i staden och söker hela tiden nya projekt och samarbetspartners, där vi tillsammans formar framtidens Norrköping – med nya spännande byggprojekt som en viktig del för att utveckla vår fina stad. Våra uppdragsgivare är framför allt fastighetsutvecklare, bostadsbolag, företag och industrier i Norrköping som söker en partner som levererar med hög kvalitet. Niklas Brink och Dag Fraser äger och driver verksamheten sedan 2005. Idag är vi drygt 60 anställda och under 2019 omsatte vi ca 220 MSEK.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Himmelsta. Du kan nå mig på info@eissrekrytering.se eller 0702-726266. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är 1 mars 2020, startdatum för anställning enligt överenskommelse.

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Contract de munca pe perioada nedeterminata
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702 72 62 66
Publicerat 2020-01-20
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Inapoi la locuri de munca vacante