Brinner du för att motivera andra?

Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt. Nu söker vi en inspirerande Sales Coach till vår TeleSales-avdelning på huvudkontoret i Linköping. 

Ditt uppdrag

Som Sales Coach hos oss på Verisure blir du en viktig pusselbit för våra engagerade säljteam. Som coach står du ytterst nära våra säljare, som bollplank, mentor, fadder och ibland som kravställare. Ditt uppdrag blir att dagligen stötta säljarna i deras utveckling och där du även säkerställer säljarnas arbetsmetod. Du coachar och ger feedback, kartlägger nuläge, motivation, utmaningar och utvecklingskurva för varje säljare i teamet. 

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och affärer och som vill se andra utvecklas till framgångsrika säljare, du skapar engagemang och en stark säljkultur. Du har erfarenhet av försäljning mot B2C och meriterade framgångar som tidigare coach eller teamledare. Du har kunskaper inom säljmetod och säljverktyg. Som person är du en pedagogisk lagspelare, föregår som ett föredöme och är van att arbeta med feedback på ett utvecklande sätt. 

Det formella: Du har goda datakunskaper samt god svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att du har utbildning inom försäljning. Det är meriterande med erfarenheter av ledarskap inom idrott.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen och UC innan anställning.

Om Verisure

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag har vi ca 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över.

För mer information, gå till vår hemsida: www.verisure.se

Ansökan

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Verisure. Kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson via telefon 0702-72 62 66 eller johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 12 januari 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/169
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702726266
Publicerat 2022-12-12
Sista ansökningsdag 2023-01-12

Tillbaka till lediga jobb