Lagledare, entreprenör, kreatör, projektledare?

Om du känner igen dig i dessa ord har vi fått en bra start!

Med stora förhoppningar söker vi dig som vill vara med på vår fantastiska resa där du har möjlighet att göra stor skillnad! Four FM är ett snabbt växande bolag som erbjuder premiumlösningar inom Facility management. Vi är nu på jakt efter en ny stjärna som vill driva vårt affärsområde Industri. Industri är ett av Four FM:s tre affärsområden med stor potential att växa!

Är du vår nya stjärna?

Vi skulle behöva dig som kan driva affärsområdet Industri hos oss på Four FM. Vi ser framför oss att du är en naturlig ledare, som har lätt att ta beslut, har ett helhetsperspektiv och ser till företagets bästa i varje fråga. Låter det som du? Läs vidare!

Four FM erbjuder dig en roll där du får vara med och bygga upp ett nytt affärsområde och bli en nyckelspelare i vårt grymma lag. Vi jobbar på den nordiska marknaden och erbjuder våra kunder tjänster och service i världsklass. Hos oss får du chansen att driva ditt eget affärsområde i ett bolag med höga ambitioner där din insats gör skillnad. Välkommen till oss!

Om rollen

Din titel blir Affärsområdeschef men kan även kallas lagledare, projektledare eller entreprenör, vilket vi hoppas du ser som positivt. Du kommer att vara den som har det övergripande ansvaret för vårt affärsområde Industri i Norden, främst med verksamhet i Finspång och Trondheim i Norge. Du kommer att vara ansvarig för affärsområdets budget och resultat samt ha personalansvar för 4 direktrapporterande chefer. Vidare är du ansvarig för att Four FM levererar enligt avtal med en hållbar lönsamhet och säkerställer att verksamheten drivs enligt uppsatta mål.

I rollen har du ett övergripande kundansvar med stöd av två Facility Managers. Du samverkar med de andra affärsområdescheferna och svarar för ekonomiska och tekniska frågor internt samt gentemot kund och underleverantörer. Affärsområdet består i dagsläget av 70-talet medarbetar. Du rapporterar direkt till VD och sitter i ledningsgruppen för Four FM. Låter det svettigt eller roligt? Vi hoppas på det sista! 

Dina skills

Du kompletterar oss i teamet med din erfarenhet av ledarskap inom segmentet industri. Vi tror att du arbetat som chef i en affärinriktad roll i några år och har en akademisk utbildning, och nu vill använda din talang hos oss! Du är duktig på̊ att uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift och självklart har du mycket god datakunskap och innehar b-körkort.

Precis som vi gillar du att ha kul på jobbet samtidigt som du är effektiv och tar i när det behövs. Viktiga egenskaper är att du är prestigelös, handlingskraftig, självgående och initiativrik. Du är flexibel och villig att prova dig fram och gillar att jobba med olika typer av människor. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet! 

Varför Four FM?

På Four FM är vi övertygade om att de bästa resultaten skapas i en trygg och öppen arbetsmiljö där vi stöttar och litar på varandra. Vi värdesätter ett nära samarbete mellan medarbetare och ledning och prioriterar möjligheter att utväxla erfarenheter och kunskap såväl som skratt. Four FM erbjuder schysta arbetsvillkor i enlighet med kollektivavtal och arbetar för att främja en god balans mellan arbete och familjeliv. 

Våra kärnvärden är öppenhet, enkelhet och ansvar och detta genomsyrar allt vi gör. Vi vet att när människor erbjuds frihet i kombination med ansvar och stöttning kan de utmana sig själva och leverera resultat långt över det förväntade.

Hos oss kan du växa och utvecklas i din roll, eller axla nya utmaningar inom bolaget, första steget är att ansöka!

Låter detta inspirerande?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Four FM. Du kan nå mig på tel: 0702-439056 eller via mail: mia.neander@eissrekrytering.se. 

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 30 september 2022, startdatum för anställning enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!

Logga
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/144
Kontakt
  • Mia Neander, 0702439056
Publicerat 2022-09-04
Sista ansökningsdag 2022-09-30

Tillbaka till lediga jobb