Vi söker dig som vill fördjupa dig ytterligare inom cybersäkerhet!

På Secure State Cyber får du arbeta med kollegor som älskar informations- och cybersäkerhet, och tillsammans stöttar vi våra kunder i olika intressanta och viktiga uppdrag. I rollen som IT-säkerhetsspecialist kommer du att arbeta med it- och informationssäkerhetsfrågor, analyser, granskning och rådgivning för våra kunder. Ta chansen att bli en av oss! Välkommen!

Vårt erbjudande

Hos oss på Secure State Cyber får du arbeta i ett nischat företag där alla är experter på just it- och informationssäkerhet. Du blir en del av vårt kompetenta gäng som tillsammans är bäst inom vårt område. Vi satsar på vår personal och ser arbetsmiljö, hälsa och kompetensutveckling som självklarheter. Vår långa erfarenhet ger oss prestigefyllda uppdrag för kunder inom t.ex. försvar, sjukvård, myndigheter, handel, industri och tech. Låter det intressant? Läs vidare!

Vi söker just dig som vill bli vår nya kollega inom specialistområdet IT-säkerhet. Du kommer tillsammans med oss andra hjälpa våra kunder att skydda sina verksamheter. Du kommer arbeta med våra kunder och hjälpa dem att granska, utveckla och skydda sina it-miljöer och bygga upp en säker it-miljö helt enkelt!

Om dig

Vi letar efter dig som har en civilingenjörsexamen inom IT eller inom systemvetenskap med minst tre års arbetslivserfarenhet inom it-säkerhet, med stor kunskap och starkt intresse inom området.

Som person är du precis som oss - jordnära, professionell och analytisk. Vi tror att du har en mycket god konsultativ förmåga och tycker om att ge råd och stöd till kunder precis som vi. Låter det som en match? Då ser vi mycket fram emot att höra mer om dig!

F.A.Q.

I tjänsten fordras en relevant akademisk examen, svenskt medborgarskap och i vissa fall registerkontroll. Placering med fördel i anknytning till något av våra kontor i Stockholm, Malmö eller Norrköping. Självklart kan du delvis arbeta på distans till vardags!

Om oss

Secure State Cyber startades 2005 och är verksamma inom informations- och cybersäkerhetsområdet. Vi är specialister på det vi gör och nischade på informationssäkerhet. Vi har internationell verksamhet med kontor i både Sverige och Kanada. Våra kunder är främst stora internationella företag i privat sektor samt myndigheter, regioner, kommuner och försvar. Våra kontor finns centralt i Stockholm, Norrköping och Malmö.

Intresserad av att få veta mer?

Då ska du kontakta Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och berättar hur du skulle komma till din rätt på Secure State Cyber. Du kan nå mig på 0702-43 90 56 eller mia.neander@eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 31 december 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. ÖK
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2022/130
Kontakt
  • Mia Neander, 0702439056
Publicerat 2022-11-25
Sista ansökningsdag 2022-12-31

Tillbaka till lediga jobb