Är du en erfaren lönespecialist redo för nya utmaningar?

Inom SD Worxs Outsourcingverksamhet arbetar vi med framtidens lönetjänst! Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och växer nu ytterligare! Därför behöver vi nu fler engagerade medarbetare till vårt lönespecialistteam Pay Services. Våra ambitioner är att leda lönebranschens utveckling in i 2020-talet. 

Vi söker efter en erfaren lönespecialist som vill bli en tillgång i vårt team! Kännetecknas du som en ambitiös och noggrann person med ett intresse för systemförvaltning? Brinner du för löneyrket och vill vara med och utveckla det på ett internationellt företag? Ja, då är detta rätt roll för dig! Ansök tjänsten som lönespecialist till SD Worx i Norrköping!

Välkommen!

 

Din roll

I rollen som lönespecialist hos oss kommer du ansvara för löneleveranser mot våra kunder inom SD Worxs Outsourcingverksamhet. Utöver löneleveranser kommer du vara kundansvarig och arbeta för en bra kundrelation. Till stöd har vi utvecklare, produktspecialister, data scientists och lönespecialister som tillsammans arbetar för att skapa framtidens lönetjänst. Våra förutsättningar att åstadkomma bra saker är stora och möjligheten för att växa i din yrkesroll är garanterad. Vi tror på individens förmåga!

 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt arbete inom lönehantering och en god helhetsförståelse för löneprocessen. Vi ser gärna att du har arbetat med löner mot kunder, till exempel i en outsourcingverksamhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som systemförvaltare eller har systemvana från något lönesystem och mycket goda kunskaper i Excel. Som person är du noggrann och strukturerad. Du har en mycket god känsla för service och gör gärna det lilla extra i ditt arbete. Då rollen innebär att du ansvarar för löneleveranser ser vi att du är ansvarstagande och du trivs att arbeta mot deadlines. Du arbetar proaktivt och prestigelöst och du är nyfiken och initiativtagande. För att komma till din rätt talar och skriver du svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

 

Om SD Worx

I dagens nya arbetsvärld vill människor inspireras av vad de gör och ha friheten att fokusera på det som är viktigt. Organisationer behöver en dynamisk, motiverad personalstyrka med smart teknik. Som en ledande europeisk leverantör av personallösningar förvandlar SD Worx HR till en värdekälla för sina kunders verksamhet och de människor som arbetar för dem. SD Worx levererar personallösningar över hela medarbetarnas livscykel, från att betala anställda till att attrahera, belöna och utveckla de talanger som får företag att lyckas. SD Worx driver prestanda genom fyra kärnfunktioner: teknik, outsourcing, expertis och datadrivna insikter. Mer än 76 000 små och stora organisationer över hela världen litar på SD Worx och dess +75 års erfarenhet. SD Worx erbjuder sina medarbetare lösningar i 150 länder, beräknar lönerna för cirka 5 miljoner anställda och rankas bland de fem bästa i världen. De mer än 5 300 anställda på SD Worx är verksamma i arton länder: Belgien (HQ), Österrike, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Luxemburg, Mauritius, Nederländerna, Norge, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbrittanien. År 2020 uppnådde SD Worx en konsoliderad omsättning på mer än 825 miljoner euro (proforma). Mer info på www.sdworx.com / Följ oss via LinkedIn och Twitter

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos SD Worx. Du kan nå mig på mail lajla.dzebic@eissrekrytering.se. Vi genomför löpande urval och med start enligt överenskommelse.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 31 december 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/92
Kontakt
  • Lajla Dzebic, 0702660786
Publicerat 2022-05-06
Sista ansökningsdag 2022-12-31

Tillbaka till lediga jobb