EISS Rekrytering

Vi som jobbar på Envigo är ett tight team av framåtriktade miljökonsulter som vill göra skillnad! Vi erbjuder konsulttjänster inom miljö, vatten och mark till våra kunder över hela Sverige. Envigo växer snabbt och planerar att etablera ett platskontor i Göteborg under början av 2023. Vill du bli en av Envigos pionjärer som vågar ta klivet, med möjlighet att ta lite extra ansvar på Envigos första lokalkontor!

Vi söker nu en erfaren geohydrolog som vill vara en del av vår tillväxtresa. Envigo har en stark utvecklingskurva och planerar nu för nästa etapp, att öppna kontor i Göteborg! Vi erbjuder en nyckelposition hos oss med möjlighet att få utveckla vår marknad i region väst. 

Din arbetsdag

Som geohydrolog får du spännande konsultuppdrag med varierande komplexitet beroende på din senioritet i rollen. Våra kunder finns över hela Sverige och vi erbjuder konsulttjänster inom ett brett spann. Du bidrar med goda och förtroendefulla relationer till våra kunder, vilket också skapar mervärde på sikt. Rollen är kommunikativ, då den innefattar kontaktytor mot både kunder och myndigheter samt att stötta bolagets yngre geohydrologer.

Som geohydrolog jobbar du bland annat med att ta fram hydrogeologiska beräkningar, skyfallskarteringar samt med att modellera flöden. Tjänsten innebär också att vara behjälplig med de delar i våra tillståndsprojekt som berör vatten, såsom brytning av berg under grundvattenytan, beräkning av sedimentationsdammars dimensionering, provpumpning, flödesbedömningar av grundvatten etc.

Dina arbetsuppgifter inom hydrologiska och geohydrologiska uppdrag på Envigo kan bland annat innefatta:

Hydrologiska uppdrag:

Bedömning av verksamhetspåverkan på akvatiska miljöer och ekosystem Grundvatten- samt spridningsmodellering i lösa jordlager och berg Dagvattenutredningar för industriytor & detaljplanerade områden Hydraulisk dimensionering av flödesvägar och fördröjningsmagasin Dimensionering av dammar för småskaliga kraftverk Provpumpning och mätning av grundvattennivåer Hydrogeologiska utredningar för att bedöma påverkan på grundvatten

Geologiska uppdrag: 

Berg- och jordartskategorisering Kartering av storskaliga strukturer och sprickzoner Geokemisk spridningsmodellering av föroreningar i omättad zon

Din profil

Vi söker dig med bred erfarenhet som konsult inom geohydrologi. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, självständig och med hög initiativförmåga då du kommer till att hantera flera projekt och uppgifter parallellt. Vidare är du noggrann, analytisk och med god problemlösningsförmåga. Du har en naturlig fallenhet för kommunikation och behärskar god svenska i tal och framför allt i skrift. Körkort B behövs för tjänsten. Placeringsort för tjänsten är Göteborg med omnejd.

Övriga kompetenser som eftersöks är nedanstående eller motsvarande:

  • Fjärranalys och spatial modellering i Q- & ArcGIS 
  • Numerisk modellering av grundvattenflöden i ModFlow2005 
  • Hydrokemisk specieringsmodellering i PHREEQC
  • Hydraulisk modellering i HEC-RAS
  • Hydrologisk infrastrukturplanering i AutoCAD Civil 3D 
  • Graf- och kartframställning samt tidsserieanalys i R & MATLAB

Envigo

Hos oss kommer du att få stor delaktighet i att bidra med idéer som kan utveckla verksamheten framåt! Kompetensöverföring mellan kollegor ser vi som en naturlig del av vår verksamhet och något som bidrar till vår framgång. Vi är nytänkande och framåtriktade och vill gärna ha med dig i vår tillväxtresa! Tjänstens tillsättning sker enligt överenskommelse.

Välkommen till oss!

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Envigo. Kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson via telefon 0702-72 62 66 eller johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 31 december 2022.

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/184
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702726266
Publicerat 2022-10-21
Sista ansökningsdag 2022-12-31

Tillbaka till lediga jobb