Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen?

Profilservice.se hjälper företag och organisationer att på ett enkelt sätt ta fram kundunika profilprodukter, profilkläder och arbetskläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter, och driver idag närmare 100 webbshoppar åt våra kunder. Våra kunder är allt från enmansföretag till kommuner, regioner, myndigheter och börsnoterade bolag. Vår ambition är att revolutionera profilbranschen och vi söker nu en relationsdriven Account Manager som vill vara en del av vårt framgångsrika team och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!

Din arbetsdag

Missa inte denna möjlighet till en tjänst som vi nu tillsätter till ett av våra framgångsrika säljteam! Avdelningen är unik, med fyra skarpa säljare som idag jobbar mot privata större bolag och koncerner över hela Sverige och internationellt. Nu ser vi fram emot att få en kollega till teamet, där vi sporrar varandra till framgångar!

Vi har idag förmånen att ha ett högt tryck av nya och befintliga kunder, som behöver vår fulla uppmärksamhet. Vi söker dig som gillar att stå kunden nära och alltid vill överträffa kundens förväntningar. Du skapar lojalitet och kundnöjdhet genom hög närvaro, täta kontakter samt relevanta aktiviteter och kampanjer som skapar mervärde till kunden. Du arbetar konceptuellt med våra kunder och erbjuder helhetslösningar där digitala och automatiserade system hjälper dig och kunden att kontrollera hela flödet. Resor, nätverk och kundaktiviteter står högt på dagordningen.

Placeringsort för denna tjänst är vårt huvudkontor i Linköping. 

Om dig

Vi söker dig som är riktigt driven, tävlingsinriktad och envis. Du älskar försäljning och briljant service. Det är en självklarhet för dig att sätta kunden i fokus och vårda befintliga kundrelationer. Genom ditt positiva tänk bidrar du till härliga kundmöten där ditt driv är en framgångsfaktor. Du är noggrann och lyhörd med ett affärsmässigt tänk som resulterar i en lyckad affär och långsiktiga relationer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare tror vi att du har ett öga för det estetiska och uppskattar god grafisk design. Meriterande om du har god förståelse för affärssystem och är van att jobba strukturerat i system, t.ex. Visma Business.

Körkort behövs då detta är en resande roll, tjänstebil ingår i tjänsten.

Om oss

Profilservice.se ingår i koncernen Zollner Group AB. Vi hjälper vi våra kunder att på ett enkelt sätt ta fram kundunik merchandise, arbetskläder och souvenirer. Vår styrka är engagerad personal, smarta inköpskanaler, egen produktion samt en hög grad av automatisering och digitalisering. Vi har en mycket trevlig arbetsmiljö och engagerade medarbetare, vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. De senaste tre åren har vi ökat vår omsättning från 70 mkr till över 200 mkr och personalstyrkan har dubblerats under samma tid. Vi fortsätter att växa, såväl organiskt som genom företagsförvärv och annonserar nu flera tjänster inom försäljning.

I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra ca 70 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.profilservice.se

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Profilservice.se. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 14 februari 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! 

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Rak månadslön samt provision alt Rak månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/153
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702 72 62 66
  • Mira Möller, 0702729379
Publicerat 2021-12-23
Sista ansökningsdag 2022-02-13

Terug naar vacatures