Vill du vara med och forma morgondagens Ekonomi- och HR-avdelning?

Zollner Group AB med de verksamma bolagen Nordic Souvenir AB och Profilservice Nordic AB växer så det knakar! De senaste tre åren har vi ökat vår omsättning från 70 Mkr till över 200 Mkr och personalstyrkan har dubblerats under samma tid. Vi fortsätter att växa, såväl organiskt som genom företagsförvärv.

Nu söker vi en kollega till Ekonomi och HR som tillsammans med ekonomichefen kan vara med och forma vår Ekonomi- och HR-avdelning. Förutom att utveckla våra framtida processer och rutiner, kommer din roll att innehålla allt från kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, löpande bokföring och andra förekommande uppgifter som ingår på en ekonomiavdelning. Personaladministration såsom utläggshantering, tidrapportering, framtagande av anställningsavtal och on-boarding är också en del av ekonomiavdelningens arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en tjänst med mycket goda utvecklingsmöjligheter, med intressanta och väldigt varierande arbetsuppgifter. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är analytisk, noggrann och gillar att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i hur ett affärssystem fungerar och vill gärna bidra till att forma och effektivisera våra framtida arbetsrutiner och processer. För dig är det självklart att bidra med engagemang och god servicenivå mot såväl kunder, leverantörer och medarbetare och du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du kanske har en eftergymnasial utbildning inom redovisning och jobbar med liknande arbetsuppgifter idag? Har du arbetat med löner är det meriterande, dock inget krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

I koncernen Zollner Group AB ingår Profilservice Nordic AB samt Nordic Souvenir AB. Tillsammans hjälper vi våra kunder att på ett enkelt sätt ta fram kundunik merchandise och souvenirer. Vår styrka är engagerad personal, smarta inköpskanaler, egen produktion samt en hög grad av automatisering och digitalisering. Vi har en mycket trevlig arbetsmiljö och medarbetare med stort engagemang och glädje, och vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Nu längtar vi efter vår nya kollega till Ekonomi och HR, så sök tjänsten omgående!

I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra ca 70 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.profilservice.se och www.nordicsouvenir.com

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Profilservice. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 16 januari 2022.

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/139
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702 72 62 66
Publicerat 2021-12-22
Sista ansökningsdag 2022-01-16

Tillbaka till lediga jobb