Nyfiken och driven som vill besöka sågverk?

Vill du arbeta i ett företag med produkter i teknikens absoluta framkant? Microtec med sitt svenska kontor i Linköping erbjuder sina kunder högkvalitativa skannerlösningar för den moderna träindustrin runt om i världen. Nu söker vi en Servicetekniker som vill vara en del av Microtecs framgångsrika team!

Om rollen

Som Servicetekniker hos oss kommer du att bli expert på Microtecs samtliga produkter. I början av din anställning kommer du att få tillbringa många timmar med att lära dig våra produkter, följa med våra duktiga Applikationsingenjörer i deras arbete i kundprojekt och våra befintliga Servicetekniker ute hos kund. I rollen som servicetekniker på Microtec kommer du att få besöka våra kunder, främst Sågverk i Norden men du kan även få användning av ditt pass och se andra delar av världen!

Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans ansvarar för installationer, service och eftermarknad hos våra kunder. Arbetet drivs ofta i projektform där du tillsammans med andra funktioner stöttar våra kunder med din kompetens. I rollen kommer du att bl.a få hantera felsökningar, konfigurationer och installationer. Du blir en teknisk allkonstnär som hanterar allt ifrån hårdvara så som optik, elektronik och mekanik som programvara och årliga serviceuppdrag. Din utgångspunkt blir vårt kontor i Linköping och du kommer att landa hos oss mellan dina resor. På kontoret administrerar och dokumenterar du dina serviceärenden samt planerar dina kommande utflykter. Du har frihet att planera din vardag själv och väljer vilka dagar som passar att vara iväg, självklart i dialog med våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt intresse för teknik och ser dig själv som en flexibel och trygg person. Om du har tidigare erfarenhet av rollen som servicetekniker ser vi det som mycket positivt, speciellt om du arbetat mot sågverk. Du är social och gillar att träffa nya människor och har inga problem med att göra dig förstådd på svenska och engelska. Behärskar du fler språk än så, är det mycket meriterande. Vidare är du strukturerad och har lätt för att kommunicera med andra människor. Du behöver inneha B-körkort. 

Varför Microtec?

Som Servicetekniker på Microtec får du en unik möjlighet att få arbeta i ett företag i teknikens framkant i en fri och ansvarsfull roll. Microtec startades 1980 och är en världsledande leverantör av system för kvalitetsstyrning och processkontroll inom träindustrin. Vår framgång är baserad på ett starkt team och ständig utveckling av våra produktserier. Microtec har idag kontor i Brixen, Venedig, Esbo, Corvallis, Rosenheim och Linköping, med totalt 350 anställda och mycket snart är vi 400.

Linköpingskontoret utvecklas mycket positivt och en kraftig expansion sker just nu.

Intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mira Möller eller Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Microtec. Du kan når oss på info@eissrekrytering.se eller på telefon: 0702-729379 (Mira) och 0702-439056 (Mia). Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är 6 november 2022.

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. ÖK
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/152
Kontakt
  • Mia Neander, 0702439056
Publicerat 2022-09-19
Sista ansökningsdag 2022-11-06

Tillbaka till lediga jobb