Har du ett genuint intresse för elektronik?

Teledyne Signal Processing Devices Sweden (Teledyne SP Devices) är en ledande tillverkare av datainsamlingskort för signalbehandling och arbetar med fokus på hälsa, miljö och säkerhet. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att förstå avancerad elektronik, produktionsprocesser för kretskortsmontering och vill arbeta som Testingenjör på vårt kontor i Linköping!

Din roll

Som Testingenjör på Teledyne SP Devices kommer du arbeta med felsökning av våra kretskort med hjälp av produktionsteststationer och mätinstrument. Du felsöker både nyproducerade kort som inte fungerar och returnerade produkter. Vidare arbetar du med att identifiera problem och förbättra produktkvalité, med målet att tidigt upptäcka avvikelser. Du ansvarar för även för vår produktreparationsprocess och har kontakt med underleverantörer eller kollegor på R&D vid mer avancerade och svårbedömda problem. 

I rollen arbetar du i vårt produktionsteam och i nära samarbete med produktionstestutveckling och ytmonteringslina för att utveckla produktionstesterna, och föreslår konstruktionsändringar för att på så sätt förbättra vår leveransprecision. Som Testingenjör underhåller du också testutrustningen och är ansvarig för kalibrering av denna. 

Din profil

Vi söker dig med en högskoleingenjörsexamen, gärna inom elektronik. Du har en god förståelse och kunskap i elektronikscheman och elektronikfelsökning och du har erfarenhet från tillverkningsprocesser för avancerad elektronik. Du har erfarenhet av att använda labbutrustning, så som multimetrar och oscilliskop för felsökning. För att komma till din rätt behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har förståelse för elektronikdesign och innehar lödfärdigheter inom fin-pitch elektronik.

För oss är det viktigt att du är produktiv, engagerad och kan arbeta tillsammans i våra team för att förbättra våra arbetsprocesser. Du gillar detektivarbete, är initiativtagande och noggrann. Du motiveras av nöjda kunder och leverans av högvärdiga och högkvalitativa produktenheter. Vi värdesätter, utöver den tekniska kompetensen, en god kommunikationsförmåga och att du bidrar med service av högsta klass, både internt och som representant för företaget vid kontakt med våra kunder.

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant jobb i en internationell affärsmiljö. Vi har det lilla företagets fördelar med korta beslutsvägar och sammansvetsade utvecklingsteam som tar hand om varandra, och samtidigt verkar vi tillsammans med resten av Teledyne och våra kunder på en global arena. Vår tekniska utveckling finns på huvudkontoret i Linköping, och i våra försäljningskontor som är distribuerade över hela världen. 

Teledyne SP Devices satsar på sin personal och har en öppen och trevlig kultur. Våra högteknologiska produkter är i teknikens absoluta framkant och vi har precis flyttat till nya, större lokaler anpassade till vår verksamhet. Välkommen! 

Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://www.spdevices.com/

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Teledyne SP Devices. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail, lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86.  Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 30 september 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Logga
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/125
Kontakt
  • Lajla Dzebic, 0702660786
Publicerat 2022-06-22
Sista ansökningsdag 2022-09-30

Tillbaka till lediga jobb