Vill du jobba för ett av Nordens ledande företag?

Greiff Industrimiljö projekterar och utvecklar anläggningar för industriell lackering som lever upp till högt ställda krav inom svensk och europeisk lagstiftning. Vår kompetens och erfarenhet gör att vi kan erbjuda tjänster som i sin tur ger både miljövinster och ekonomiska vinster för våra kunder. Idag är Greiff Nordens ledande leverantör av lackeringsanläggningar för både våt– och pulverfärg.

Din roll

Som Service/montagetekniker för Greiff Industrimiljö får du en superspännande arbetsdag! Du växlar din roll mellan installation, service och eftermarknad av våra lackeringsanläggningar över hela Nordeuropa, till stöd för verksamheten från vårt kontor i Motala. Du blir en viktig ambassadör ute hos våra kunder och olika entreprenörer som är involverade i våra anläggningar.

Mer i detalj består dina arbetsuppgifter av:

  • Service/eftermarknad/installation av Greiffs och moderbolaget Ideals pulver- och våtlackeringsanläggningar
  • Service och underhåll av befintliga anläggningar 
  • Montageledare vid mindre projekt och ombyggningar
  • Delta vid driftsättning av nya projekt
  • Serviceavtal och genomförande av serviceuppdrag
  • Offerter/försäljning i samband med serviceuppdrag samt driftsättning
  • Support till projekt- och mekanikkonstruktörer
  • Vid behov vara andra behjälplig med varierande arbetsuppgifter

Din vardag kommer att vara mycket varierande, ena stunden planerar du dina serviceuppdrag i nya projekt och i nästa löser du en rad tekniska uppgifter ute hos kund. Du kommer att få se stora delar av Skandinavien och Nordeuropa, så packa väskan! Tjänstens placering är hemmet där du utgår ifrån till dina resor och tjänsten innefattar mellan 50-100 resdagar per år.

Din roll innehåller hög nivå av samarbete med många interna som externa kontakter, med dialog med kunder, leverantörer och våra konstruktörer, så du behöver vara lyhörd, serviceminded och lösningsorienterad. Du kommer att ingå i en mindre och mycket aktiv organisation med stort eget ansvar och goda möjligheter till att påverka såväl eget jobb som företagets framgångar.

Vem söker vi?

Vi tror att du har en teknisk/praktisk yrkesutbildning inom någon av följande discipliner: el, mekanik, teknik eller VVS. Du kan även ha en marinteknisk bakgrund, för att passa för denna roll. Du har erfarenhet av service och underhållsarbeten inom industrin: såsom bygg, ventilation eller automation.

Vi kommer att bygga på dina kunskaper och kompetens de närmaste åren, för att utveckla dig till en fullfjädrad service/montagetekniker inom alla discipliner vi hanterar hos oss på Greiff. 

Som person är dina främsta drivkrafter problemlösning, nyfikenhet och service. Du är adaptiv till omväxlande och oförutsedda förutsättningar och trivs med att inte ha ett statiskt schema. Därutöver har du god självinsikt gällande dina styrkor och utvecklingsområden, och påverkar din omgivning genom att vara en pålitlig och trygg person. Du är en relationsbyggare och månar om både kollegor och kunder.

Du kan svenska och engelska flytande, andra språk som tyska, finska eller polska är meriterande. Givetvis har du ett körkort!

Om oss

Greiff Industrimiljö är idag den marknadsledande leverantören i Norden av kompletta lackeringsanläggningar till kunder i norra Europa och vi erbjuder våra tjänster för företag i behov av avancerade tekniska lösningar. Vi har huvudkontor i Motala och är 12 dedikerade medarbetare, som nu väntar på dig! 

Lång historia, god utveckling

Greiff bildades i Norge 1922 och etablerades i Motala 1992. 2004 blev bolaget uppköpt av D3-koncernen och förra året förvärvades Greiff av danska Aabo-Ideal Group. Koncernen sysselsätter 150 personer varav 14 arbetar på Greiff Industrimiljö i Motala. Företaget har haft en positiv utveckling, inte minst under senare år.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Greiff. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 16 oktober 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! 

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Motala
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/160
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702726266
Publicerat 2022-08-26
Sista ansökningsdag 2022-10-16

Return to job vacancies