Microtec - milestones of innovation!

Vi på Microtec drivs av passionen för ny teknik och vi är världsledande i att tillföra innovation och värde till sågverks- och träförädlingsindustrin. Nu söker vi en Säljare som vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder! Vi söker dig som brinner för teknik och som vill jobba i en internationell miljö!

Ditt uppdrag

Som Säljare för Microtec får du en betydelsefull roll för försäljningen av vår verksamhet mot vidareförädlande träindustri. Du kommer att ha en tät dialog både internt såväl som externt mot våra kunder samt återförsäljare. I rollen ingår bland annat inslag av både marknadsföring och produkt- och projektledning. Du arbetar med aktiv försäljning direkt mot nya och befintliga kunder på vår marknad i östra Europa och Baltikum. Ytterligare utvalda marknader kan ingå. Du kommer att agera som en ambassadör för Microtec på mässor/event och utformar och leder kundresor.

Din profil

Som person är du en teamplayer men med ett stort eget driv, du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är prestigelös. Förmodligen så har du en teknisk bakgrund som ingenjör alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Har du dessutom tidigare arbetat inom träindustrin och/eller inom teknisk försäljning så är det meriterande.

För att bli riktigt bra i den här tjänsten behöver du ha affärssinne, brinna för goda relationer och att arbeta mot långsiktiga mål. Du besitter en naturligt förtroendeingivande och relationsskapande förmåga, oavsett vem du möter. Du kommer att behöva nyttja dina tekniska kunskaper till fullo, du gillar innovation och ny teknik! Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan du andra språk som tyska och ryska är det ett plus! Körkort och goda datakunskaper förutsätts för rollen.

Om Microtec

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en innovativ och internationell miljö. Du får också trevliga kollegor som gillar samarbete och utveckling. I denna roll ingår en hel del resor, tjänstebil erbjuds, samt hemmakontor om du inte har närhet till huvudkontoret i Linköping.

Microtec är världsledande inom utvecklingen av intelligenta scannersystem för användning både i sågverk och i vidareförädlande träindustri. Vi är en global koncern med bolag i Italien, Sverige, Finland, USA, Tyskland och Kanada. Koncernen har 380 anställda och en omsättning på knappt en miljard kronor. Läs gärna mer om oss här: www.microtec.eu

u

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Microtec. Du kan nå mig på 0702-726266 eller via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 15 november, startdatum för anställning enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön samt bonus
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/143
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702726266
Publicerat 2022-09-15
Sista ansökningsdag 2022-11-15

Return to job vacancies