Ta chansen att utvecklas i din roll som mekaniker!

Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut anläggningsmaskiner, byggmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial. Nu tar vi nästa steg på depån i Norrköping och söker en framtida mekaniker mot entreprenadmaskiner till vårt team! 

Ditt jobb

Nu söker vi en Dig som har ett tekniskt intresse och som vill utvecklas som mekaniker hos oss på Vernum Maskin. Hos oss får du en dynamisk tjänst, vi växer stadigt som företag och en mängd maskiner hyrs ut varje dag! Vi har ett bra tempo i arbetsdagen och hos oss är varje medarbetare en nyckelperson som bidrar till att få verksamheten att fungera optimalt.

Som en framtida mekaniker hos oss kommer du att utvecklas kring service av bygg- och entreprenadmaskiner och på sikt komplettera och förstärka den höga kunskap som redan finns i företaget. Jobbet innebär löpande service och planerat underhåll av vår moderna maskinpark, som b la består av grävmaskiner, kompaktlastare, markvältar och markvibratorer samt en mängd mindre maskiner. Du utför även löpande inkommande service- och underhållsuppdrag för våra kunders räkning. 

Hos oss är hög servicenivå en självklarhet, som mekaniker har du en tät dialog med våra kunder och ser till att lösa deras behov på bästa sätt. 

Din profil

Vi söker dig som har tekniskt sinne och gärna med kunskaper inom fordonsmekanik, har du kunskaper mot entreprenadmaskiner är det meriterande. Vi utbildar dig inom HETA arbeten och Arbete på väg, om du redan har dessa kurser är det givetvis meriterande. Du har grundläggande datakunskaper, samt flytande svenska i tal och skrift, då administration ingår i tjänsten. Du behöver ha B körkort, har du BE körkort är det meriterande. 

För att du ska trivas i rollen, behöver du besitta en hög servicenivå, vara flexibel och kunna bemöta alla slags kundbehov. Vidare är du prestigelös, gillar att arbeta tillsammans med kollegor och bidrar gärna med din kunskap till andra som vill lära sig mer. 

Varför Vernum Maskin

Som medarbetare hos oss kommer du att bli en del av vårt tighta team och vi är specialister på hög servicegrad och tillgänglighet för våra kunder. Vi lever efter mottot "Rätt maskin på rätt plats spar tid och ger en bättre arbetsmiljö". Vernum Maskin är ett entreprenörsdrivet företag, med familjär känsla, med verksamhet i Norrköping och Linköping. Vi är måna om varandra och har en fin gemenskap.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Vernum Maskin. Du kan nå mig på mail johanna.andersson@eissrekrytering.se. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 12 november 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Rak månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/52
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702726266
Publicerat 2022-09-08
Sista ansökningsdag 2022-11-12

Tillbaka till lediga jobb