Vill du bli en del av vårt team?

Din roll

Nu söker vi Dig som vill axla rollen som uppdragsansvarig arkitekt hos oss och bli en viktig medlem i vårt team! Som uppdragsansvarig arkitekt samordnar och leder du projekt internt och mot kund. Du ansvarar för att relevanta ritningar och beräkningar tas fram i uppdragen, samt att kostnads-, kvalitets- och tidsmål efterlevs. I uppdraget ingår att arbeta med anbudsförfrågningar, lämna offerter, handla upp underkonsulter och signera ramavtal i samråd med affärsområdeschef.

I rollen ingår också att agera som mentor och stödja övriga arkitekter, ditt bidrag är en viktig del i gruppens utveckling. Du kan även få möjlighet att arbeta med vår strategiska affärsutveckling och du rapporterar till affärsområdeschefen. Tjänsten placering ska vara i Norrköping. 

Om dig

Du är utbildad arkitekt och har arbetat minst 7-8 år inom yrket. Det är meriterande om du har arbetat som uppdragsledande arkitekt och om du har erfarenhet av mentorskap och intresse för ledarskap. Du som är i början av din karriär som arkitekt är också välkommen att söka, då det kan bli aktuellt med fler rekryteringar till teamet.

För att lyckas i rollen är din samarbetsförmåga en av dina främsta styrkor och problemlösning är en del av ditt dagliga arbete. Du besitter hög kommunikationsförmåga och har god självinsikt. Sist med inte minst har du alltid kundnyttan i fokus! Du har ett genuint intresse av att coacha dina kollegor och du trivs med att bidra till utveckling.

Vilka är vi på ARQLY?

ARQLY är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.

Arkitekterna på ARQLY är ett tight gäng som tillsammans har många års erfarenhet av att leverera efter varje projekts speciella förutsättningar. Bland våra uppdragsgivare återfinns såväl privata byggherrar och entreprenadföretag som kommuner. Vi arbetar i alla skeden i projekteringsprocessen, från skiss och kalkylunderlag till färdiga bygghandlingar. Våra uppdragsgivare finns över hela Sverige.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på ARQLY. Du kan nå mig på info@eissrekrytering.se eller 0702-726266. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 12 december 2022, startdatum för anställning enligt överenskommelse.

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Rak månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/167
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702726266
Publicerat 2022-09-07
Sista ansökningsdag 2022-12-12

Tillbaka till lediga jobb