Vill du ta oss till nästa nivå?

BRP Systems är den ledande leverantören av SaaS-lösningar till fitness- och fritidsindustrin i Norden. Vi har under de senaste åren varit mycket framgångsrika och har flera utmärkelser som Gasellföretag. Som en del av vår pågående tillväxtresa söker vi nu en utvecklare till vår verksamhet i Linköping.  

Välkommen till oss!  

 

Om rollen

Som utvecklare på BRP Systems kommer du tillhöra R&D-avdelningen som består av ca 25 medarbetare i Linköping. Du kommer att arbeta med programmering med fokus på helhet och proaktivitet för att utveckla våra produkter till nästa nivå. I din roll kommer du att ständigt driva arbetet framåt och vara med och fatta beslut angående teknologier. Du arbetar aktivt med att identifiera problem för att snabbt finna lösningar som passar kundernas behov och som tar produktutvecklingen framåt. 

På BRP Systems kommer du att få möjligheten att påverka och arbeta med modern teknik, i nära samarbete med våra kunder. Du kommer arbeta i en grupp med en bra teamkänsla och ett härligt klimat. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter!

 

Din profil

Vi söker dig som har minst 1 -2 års erfarenhet av att arbeta som utvecklare, gärna mjukvaruutveckling i Java. Du har en universitetsutbildning inom ett tekniskt område, har kunskaper inom olika programmeringsspråk och en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system. För att lyckas i rollen behöver du ha en god teknisk kunskap och då du i rollen kommer arbeta med att driva arbeten framåt ser vi att du som person är initiativtagande, självgående och beslutsfattande. Du har ett gott öga för att identifiera problem och drivs av att arbeta på ett lösningsorienterat sätt. Du vill också vara en bidragande faktor till en god teamkänsla och en härlig energi på avdelningen! Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

 

Om BRP Systems

Vi kopplar samman människor, aktivitet och affärer.

Sedan 2004 har BRP Systems arbetat tillsammans med viktiga facilitatorer inom fitness-, spa-, bad- och fritidsbranschen. Vi utvecklar och erbjuder mjukvarulösningar som gör administration, betalningar, passerkontroll, löner och mycket mer enklare för dig att hantera. Våra lösningar utvecklas tillsammans med dagliga användare av engagerade människor som förstår branschen och de komplexa utmaningar som våra professionella kunder möter i sin dagliga verksamhet.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos BRP Systems. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail på lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86. 

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2022.

Logga
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/59
Kontakt
  • Lajla Dzebic, 0702660786
Publicerat 2022-04-15
Sista ansökningsdag 2022-10-31

Tillbaka till lediga jobb