EISS Rekrytering

Profilservice.se hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter, och driver även ett stort antal webbshoppar åt våra kunder. Kunderna är allt från enmansföretag till kommuner, regioner, myndigheter och börsnoterade bolag. Vår ambition är att revolutionera profilbranschen och vi söker nu en inköpare/orderadministratör som vill vara en del av teamet på inköpsavdelningen och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!

Din arbetsdag

Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen? Som inköpare på Profilservice kommer du rakt in i en dynamisk, utvecklingsinriktad och energirik miljö. I rollen som inköpare/orderorderadministratör ansvarar du för att ordrar hanteras effektivt och korrekt under hela processen från inköp till leverans, så att beställda produkter levereras i enlighet med det kunden beställt. Som inköpare är du en spindel i nätet mellan våra säljare, kunder och leverantörer. Vid sidan av det operativa orderarbetet kan du även komma att ansvara för andra administrativa arbetsuppgifter och projekt på inköpsavdelningen, utifrån vilka behov som är aktuella från tid till annan.

Vem trivs hos oss

Vi motiveras och drivs av att alltid överträffa våra kunders förväntningar, vilket leder till att vi utmanar alla gängse arbetssätt i branschen för att nå ökad effektivitet och kortare leveranstider! Vi arbetar utifrån ”The Profilservice Way”, vilket innebär standardiserade arbetssätt under ständig utveckling för att nå maximal optimering, kvalitet, kundnöjdhet och affärsnytta.

Din profil

Du är stresstålig, effektiv och noggrann. Du klarar att hantera ett högt tempo med många ordrar parallellt, har ”koll på läget” och strävar efter att hitta sätt att förbättra våra arbetssätt och rutiner på. Du har fallenhet för administrativt arbete, en förmåga att få saker gjorda och att ge god service. Du känner ägarskap för dina arbetsuppgifter och ser till att det du ansvarar för blir gjort i tid och med god kvalitet.

Du kan ha en utbildning från universitet eller yrkeshögskola, troligen med inriktning mot inköp, ekonomi, logistik eller ett närbesläktat område, eller har förvärvat erfarenhet inom orderadministration genom arbetslivserfarenhet. Datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om oss

Profilservice ingår i koncernen Zollner Group AB. Vi omsätter över 200 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och glädje! Vårt systerföretag Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer, i vårt lagerförda sortiment återfinns 1000-tals egendesignade produkter. Tillsammans skapar vi även kundunika souvenirer och merchandise. Från 1 april 2021 är också WDP (We Do Promotion) en del av Profilservice. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till ”Årets Profilföretag” av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).

I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra ca 70 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.profilservice.se och www.nordicsouvenir.com

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Profilservice. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 10 januari 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! 

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/133
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702 72 62 66
Publicerat 2021-12-02
Sista ansökningsdag 2022-01-10

Tilbage til Ledige stillinger