Vill du arbeta i en koncern med visionen att revolutionera branschen?

Voky hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder – vi kallar det brand merchandising. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter, och driver även ett stort antal webbshoppar åt våra kunder. Vårt systerföretag Nordic Souvenir grundades 1939 och är idag störst i Norden på souvenirer. I vårt lagerförda sortiment återfinns tusentals egendesignade produkter. Voky och Nordic Souvenir ingår i Zollner Group – en familjeägd koncern med huvudkontor i Linköping.

Vi söker nu en kollega som vill vara en del av vårt framgångsrika kundtjänstteam och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!

Din arbetsdag

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat kundtjänstteam på fyra medarbetare, med högt servicetänk och stort engagemang. Ditt uppdrag är att ge den bästa service till våra kunder i koncernens båda bolag.

Dina arbetsuppgifter består av daglig kommunikation via samtal och mail med våra kunder, samt administrativa arbetsuppgifter. Då vi befinner oss i glappet mellan två digitala system kommer en stor del av din arbetstid i början att upptas av orderregistrering i vårt affärssystem. På sikt kommer du jobba med allt från att kontakta Nordic Souvenirs kunder för att hjälpa dem att registrera ordrar, till att svara på kundfrågor och hantera reklamationsärenden.

Om dig

Vi söker dig som vill jobba med människor och bidra till ett positivt och professionellt bemötande av våra kunder! Vi tror att du har en gymnasial utbildning eller YH-utbildning, gärna med inriktning ekonomi eller administration. Har du tidigare arbetat inom kundtjänst ser vi det som mycket positivt.

Det är en självklarhet för dig att vara positiv, effektiv och lösningsorienterad i din kontakt med kunder. Du är strukturerad, noggrann och har en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter, som du utför noggrant och effektivt. Genom ditt positiva tänk bidrar du till härliga samtal där ditt engagemang och flexibilitet är en framgångsfaktor.

God datorkunskap är ett måste för denna tjänst. Du är van att arbeta med olika datorprogram, samt talar och skriver flytande svenska.

Om oss

Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till ”Årets Profilföretag” av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).

I Linköping hittar du huvudkontoret där närmare hälften av våra ca 100 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.voky.com och www.nordicsouvenir.com. 

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Mira Möller på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Voky. Du kan nå mig på mail via mira.moller@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdagen är den 16 oktober 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/174
Kontakt
  • Mira Möller, 0702729379
Publicerat 2022-09-20
Sista ansökningsdag 2022-10-16

Tillbaka till lediga jobb