Har du talets och skriftens förmåga?

BRP Systems är den ledande leverantören av SaaS-lösningar till fitness- och fritidsindustrin i Norden. Vi har under de senaste åren varit mycket framgångsrika och har flera utmärkelser som Gasellföretag. Som en del av vår pågående tillväxtresa söker vi nu en Teknisk dokumentatör till vår verksamhet i Linköping.  

Välkommen till oss!  

 

Din roll 

I rollen som Teknisk dokumentatör har du den viktiga uppgiften att underlätta den tekniska vardagen för våra kunder. Detta är en ny roll hos oss där du som Teknisk dokumentatör har det övergripande ansvaret för dokumentation och FAQ. Du kommer ha ett nära samarbete med vår supportavdelning och våra utvecklare och tillsammans samla in de vanligaste ställda frågorna där du utförligt och pedagogiskt skriver svar som kommer ingå i vår FAQ. Du arbetar aktivt med att i skrift och rörlig bild dokumentera instruktioner om hur man som kund använder systemet. Syftet med rollen är att underlätta för våra kunder som använder sig av våra tjänster, att tydligt få instruktioner både hur systemet används men också hur man löser mindre problem som kan uppstå på vägen. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter på sikt!

 

Din profil 

Vi söker dig som har en mycket god förmåga i att uttrycka dig både i tal och skrift. Då tjänsten innebär att du kommer dokumentera både på svenska och engelska är det ett krav att du obehindrat behärskar båda språken flytande i tal och skrift. Du har en godkänd gymnasieutbildning och har du erfarenhet av teknisk dokumentation ser vi detta som mycket meriterande. Som person är du strukturerad, noggrann och självgående. Du har en god förmåga att kunna fatta beslut och du har en hög uthållighet. 

 

Om BRP Systems

Vi kopplar samman människor, aktivitet och affärer.

Sedan 2004 har BRP Systems arbetat tillsammans med viktiga facilitatorer inom fitness-, spa-, bad- och fritidsbranschen. Vi utvecklar och erbjuder mjukvarulösningar som gör administration, betalningar, passerkontroll, löner och mycket mer enklare för dig att hantera. Våra lösningar utvecklas tillsammans med dagliga användare av engagerade människor som förstår branschen och de komplexa utmaningar som våra professionella kunder möter i sin dagliga verksamhet.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos BRP Systems. Kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic via mail på lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller via telefon 070-266 07 86. 

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 14 oktober 2022.

Logga
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/172
Kontakt
  • Lajla Dzebic, 0702660786
Publicerat 2022-09-13
Sista ansökningsdag 2022-10-14

Zurück zu Stellenangeboten