Ett vinnande lag

Swedish Match främjar en kultur där det dagliga arbetet präglas av våra kärnvärden passion, ägarskap, innovation och kvalitet.

Vi tror att ett vinnande lag består av rätt person på rätt position, och företagets framgång bygger på medarbetarens framgång. Ett sådant lag består av en mångfaldig personalstyrka, stöttad av en öppen och inkluderande arbetsgivare. Det innebär att alla medarbetare har lika möjligheter att uppnå sin fulla potential oavsett personliga egenskaper. Hos oss behöver du inte vara någon annan än dig själv. Vi gillar dig helt enkelt för den du är! Med dessa förutsättningar är du en del av Swedish Match vinnande lag och kan bidra med ditt engagemang, dela med dig av din kunskap och agera leveranssäkert.

Som du kommer märka, är vi som jobbar här stolta och professionella medarbetare som tillsammans strävar mot samma vision – en värld utan cigaretter.

Välkommen till ett vinnande lag!

 

Din roll

Vi söker dig som vill vara en del av oss på Swedish Match i rollen som säljare! Du kommer ha en viktig roll inom vår verksamhet där du driver försäljningen, säkerställer och optimerar distribution och synlighet i ditt distrikt som är Linköping med omnejd.

Du kommer mestadels att arbeta mot befintliga kunder som är verksamma inom service- och dagligvaruhandel. Du ansvarar för att strukturera och planera dina besök med fokus på att optimera försäljningen genom att implementera relevanta aktiviteter som skapar tillväxt och lönsamhet i ditt distrikt.

Du utgår från hemmet och har ett ständigt rörligt kontor, vilket du trivs väldigt bra med.

I rollen rapporterar du till regionschef som finns med och stöttar upp längs din resa.

Tillsammans med ett affärsdrivet säljteam med stark laganda fördelat över hela Sverige skapar vi tillsammans det vinnande laget!

 

Din profil 

Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet av försäljning. Har du tidigare arbetat med försäljning mot service- och/eller daglig varuhandel är det meriterande för tjänsten. Men viktigast är att du har en mycket bra affärsförståelse.

Vi lägger stort värde i dina personliga egenskaper och tror att du drivs av att träffa människor och göra affärer, nå och överträffa uppsatta mål och ständigt göra det lilla extra för att bibehålla kundnöjdhet och vårda dina kundrelationer.

Du har en mycket god social och kommunikativ förmåga samtidigt som du är lyhörd och lyssnar in dina kunders behov. Vidare ser vi att du har ett högt eget driv och strävar alltid efter att nå mycket goda resultat! 

Vi erbjuder bra förmåner, rättvisa och marknadsmässiga löner. Krav för tjänsten är B körkort och tjänstebil ingår.

 

Om Swedish Match
Vision: En värld utan cigaretter

Drygt en miljon svenskar öppnar locket till sin snusdosa varje dag och många av dem är före detta rökare. Det är mycket tack vare snuset som vi röker minst i EU. Swedish Match tror på öppenhet och att erbjuda människor ett säkert sätt att njuta av tobak och nikotin. Få känner till att halterna av de flesta så kallade skadliga ämnen i snus inte är högre än i grönsakerna på middagsbordet och att EU tog bort cancervarningen från snusdosorna 2001. Vi menar att snus i förlängningen räddar liv genom att konkurrera ut den dödliga rökningen. Inte konstigt att vi på Swedish Match är så enormt stolta över att jobba här!

Europe Divisions verksamhet inom Supply Chain och Research & Development är certifierarde enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Swedish Match! Du kan nå mig på mail lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller 070-266 07 86. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 16 oktober 2022. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/171
Kontakt
  • Lajla Dzebic, 0702660786
Publicerat 2022-09-13
Sista ansökningsdag 2022-10-16

Zurück zu Stellenangeboten