Vill du bedriva utvecklingen framåt?

Martin & Servera Logistik i Norrköping har precis genomfört en viktig resa för att framtidssäkra vår organisation. I oktober flyttade vi till vårt nya toppmoderna lagerhus med helt nya förutsättningar att kunna fortsätta växa och utveckla vår verksamhet. Som en del i vårt utvecklingsarbete genomför vi nu en omfattande omorganisation där vi bland annat utvecklar vår funktion för daglig och strategisk planering för både lagerproduktion och transport. Och det är där du kommer in i bilden!

Vi söker dig som vill gå in i en roll som strategisk produktionsplanerare! Vi erbjuder dig en möjlighet att komma in i ett skede där du har stort utrymme att påverka hur vi arbetar med våra processer framöver. Här finns rum för att växa och att utvecklas, det är bara du själv som sätter gränserna. 

 

Din roll

Som strategisk produktionsplanerare hos oss på Martin & Servera kommer du tillhöra ett team om 5 personer. Teamet består av ett härligt gäng med ett stort engagemang och driv. Ditt huvudsakliga arbete kommer dels innefatta att optimera vår bemannings- och transportplanering med ändamålet att vi ska bedriva en resurseffektiv verksamhet. Du tar fram prognoser och uppgifter kopplade till strategisk och operativ bemanningsplanering och du förser verksamheten med rapporter, analyser och nyckeltal som utgör en grund för verksamhetsbeslut och inriktningar i det löpande förbättringsarbetet. Du är en brygga mellan dina kollegor för att stötta utveckling av avdelningen och planera framåt, som exempelvis att effektivisera och automatisera arbetsuppgifter. Utöver det arbetar du aktivt med de löpande uppgifterna som ingår i planeringsavdelningen.

Du arbetar självständigt med utvecklingsinsatser i olika delar av verksamheten samt de dagliga uppgifterna inom avdelningen och du kan även komma att delta i större utvecklingsprojekt centralt. 

 

Din profil 

Vi söker dig med en högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi, statistik, datavetenskap eller logistik. Har du motsvarande kunskaper genom erfarenhet ser vi även detta som lockande. För att lyckas i rollen är du van vid att arbeta med analyser, statistik och beräkningar samt att du har mycket goda kunskaper i Excel och har förståelse för enklare programmering, databashantering och SQL. 

Du älskar att grotta ner dig i siffror och rapporter och du drivs av att arbeta verksamhetsnära. Du tycker att problem löses bäst genom att gå till källan, alltså att du inser vikten av att lyssna in användaren för att kunna utveckla lösningar som förbättrar och underlättar verksamhetens dagliga arbete och administrativa belastning. Du kännetecknas av att vara en ordningsam person som gillar struktur. Du har ett starkt driv och vill hela tiden utveckla, optimera och ifrågasätta nuvarande lösningar. Du är självständig, effektiv, tar snabbt in ny och komplex information och kan komma med hållbara lösningar. För att komma till din rätt i rollen behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

 

Varför Martin & Servera? 

På Martin & Servera får du ta del av uppskattade personalförmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag som kan användas till tex träningskort eller massage, en uppskattad frukost/lunchsubvention samt tillgång till gym. Du får förmånen att hamna bland härliga kollegor som stöttar varandra och som gemensamt bidrar till en god arbetsmiljö. Hos oss har du möjlighet att utvecklas, såväl som på det personliga planet och i din yrkesroll! 

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att vår alkohol- och drogpolicy efterlevs utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

 

Om Martin & Servera 

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi levererar dagligen färskvaror, livsmedel, restaurangutrustning och tjänster till restauranger, kaféer, barer och storkök över hela Sverige. Martin & Servera Logistik AB är navet för merparten av produkttransporterna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag mer än 6 000 leveranser till våra kunder runt om i landet. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö

Vi är ca 470 medarbetare i Norrköping.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Martin & Servera. Du kan nå mig på mail lajla.dzebic@eissrekrytering.se eller 070-266 07 86. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 12 oktober 2022. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/141
Kontakt
  • Lajla Dzebic
Publicerat 2022-07-06
Sista ansökningsdag 2022-10-12

Zurück zu Stellenangeboten