Är du den teknikninja vi söker?

Xeam är en konsultbyrå som arbetar med att hjälpa kunder att skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. Vi är proffs på det vi gör och våra ledord är teamwork, tillgänglighet och trygghet. Till vårt team i Stockholm söker vi nu en Teknisk Applikationskonsult! Varmt välkommen med din ansökan! 

Vårt erbjudande

Som Teknisk Applikationskonsult på Xeam är den ena dagen inte den andra lik! Här kommer du få ett varierat arbete med många kontaktytor och möjlighet till att utvecklas. Hos oss finns en stark laganda med fokus på kvalitet och hög kundnöjdhet, och tillsammans skapar vi arbetsglädje och gemenskap i vårt fantastiska team!

Din roll

I rollen kommer du att arbeta i nära samarbete med våra kunder. Du arbetar både i den dagliga förvaltningen med utveckling av deras affärssystem samt rådgivande för framtiden, där du bland annat konsulterar kring vad för tekniker och processer som passar deras verksamhet och arbetssätt bäst. Vidare driver du tekniska frågor framåt, diskuterar krav och är ofta delaktig i allt som rör affärssystemets livscykel.

Som Teknisk Applikationskonsult arbetar du även operativt med systemuppdateringar, integrationer, installationer, patchning, felsökning av servermiljöer och prestandautredningar. Du har många kontaktytor, interna och externa, så som kunder, kollegor och leverantörer. I rollen arbetar du både självständigt och i samarbete med ditt team bestående av drivna och engagerade lagspelare!

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av systemunderhåll av affärssystem i Windowsmiljöer, med god förståelse för programmering och kod. Du har även erfarenhet av databaser, gärna Oracle och PL/SQL, och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta som konsult sedan tidigare är det mycket meriterande!

Som person är du engagerad, driven och har ett genuint intresse för teknik. Du är en affärsinriktad doer och du är trygg i att arbeta kundnära och konsultativt. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga, är flexibel och ansvarstagande i din roll. Du är nyfiken och har ambitioner att utvecklas och lära dig nytt. Vidare arbetar du självständigt och i samarbete med andra och strävar efter att uppnå en mycket god stämning i så väl gruppen som på arbetsplatsen!

På Xeam älskar vi problemlösning, och du är inte rädd för att dyka ner i saker och testa saker du inte gjort tidigare. Du är envis och lämnar inte uppgifter olösta. Om du inte hittar lösningen själv har du ett gäng lika ihärdiga kollegor att fråga!

Om Xeam

Vi är en konsultbyrå som arbetar med att hjälpa våra kunder skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. Vi är experter på affärssystem och erbjuder tekniska såväl som affärsstrategiska tjänster. Våra kunder brukar säga att vi är verkställare, rådgivare och utbildare i ett.

Våra kunder är kärnan i vår verksamhet och vi är måna om att vara en långsiktig partner. I vårt arbete värdesätter vi teamwork, tillgänglighet och trygghet, och vi finns där när våra kunder behöver oss. Vi älskar det vi gör och drivs av att alltid skapa den bästa möjliga nyttan för våra kunder.

Vår ambition är att fortsätta växa med mer kompetens samtidigt som vi fortsätter vara en personlig partner för våra kunder. Och så vill vi såklart bevara vår företagskultur baserad på arbetsglädje, teamwork och kundfokus.

Läs mer om oss på: http://xeam.se

Intresserad av att få veta mer?

Då ska du kontakta Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och berättar hur du skulle komma till din rätt på Xeam. Du kan nå mig på 0702-43 90 56 eller mia.neander@eissrekrytering.se. 

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 31 december 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/98
Kontakt
  • Mia Neander, 0702439056
Publicerat 2022-11-29
Sista ansökningsdag 2022-12-31

Tillbaka till lediga jobb